VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Phishing-mails kan tage mange former.

Typisk udgiver de sig fra at være fra et større firma, og formålet er ofte at lokke betalingsinformationer ud af dem der kommer til at følge anbefalingerne.

Nu advarer YouSee på deres Facebook-side om at der er en phishing-mail i omløb som benytter deres navn. “Vi oplever desværre at denne phishing-mail er i omløb, men den er ikke fra os! Vi anbefaler derfor, at du sletter den”.

Selve e-mailen, der har forskellige afslørende elementer som forkert logo, dårlig oversættelse med enkelte engelske gloser iblandet, kan godt snyde nogle alligevel, og linket i bunden ser tilforladeligt ud i teksten.
Denne phishing-mail er også genkendelig på den grøn/hvide tekst på den mørkgrønne baggrund. Farver som YouSee benytter online, i apps og på tv-bokse – men normalt ikke til kommunikation per brev eller email.

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest