VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere
Priser TV og medlemsskab af foreningenPriser 2022
Lille Pakke - 26 kanalerekskl. kontingent Kr. 182,00/md.
Mellem Pakke - 36 kanalerekskl. kontingent Kr. 393,00/md.
Fuld Pakke - 62 kanalerekskl. kontingent Kr. 525,00/md.
Bland Selv "Mellem Pakke" - 10 Pointekskl. kontingent Kr. 393,00/md.
Bland Selv "Fuld Pakke" - 36 Pointekskl. kontingent Kr. 525,00/md.
Kontingent/MedlemsskabSkal tillægges alle ovenstående priser. Kr. 25,00/md.
Gebyrer Priser 2022
1. rykker (umiddelbart efter forfald) Kr. 100,00
2. rykker (Udsendes 30 dage efter forfald) Kr. 100,00
14 dage efter udsendelse af 2. rykker, lukkes der for TV & Internet signalet
Genåbning af TV & Internet signalet Kr. 600,00
Der åbnes først for signalet når den oprindelige faktura samt alle påløbne gebyrer (kr. 800,00) er registreret indgået på foreningens bankkonto.
Tilslutningsafgift m.m  Priser
1. Tilslutningsmulighed (Betales KUN hvis ejendommen IKKE er tilsluttet anlægget)
Tilslutningsafgift (excl. egen installation)
Bemærk: Det er ikke tilladt andre end foreningen at foretage tilslutning til anlægget.
Ring for pris
Pakkeskift. Kr. 395,00
Tilslutning v/indflytning uanset pakkestørrelseKr. 250,00
Ved ændring af programpakke skift f.eks. fra stor pakke til lille pakke. Der kan skiftes pakkestørrelse med virkning
fra 1. januar, 1. april, 1. juli, henholdsvis 1. oktober, samt ved indflytning.
Udmeldelse af foreningen kan ske med 3 måneders varsel op til den 1. januar, 1. april, 1. juli, eller 1. oktober.
Udmeldelse skal ske via vores formular

For god ordens skyld oplyses det, at hvis der skal installeres mere end tre antennestik i ejendommen, må der påregnes udgifter til antenneforstærker.

Hvis der opstår fejl på fællesantennen, og dette skyldes kabelfejl i kabel mellem standeren og ejendommen, er denne skade ikke dækket af foreningens serviceaftale. Det samme gør sig gældende for den interne installation i ejendommen eller lejligheden.

Har du spørgsmål omkring dit medlemsskab, er du altid velkommen til at kontakte foreningen.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.