VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd el. Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Sådan får du den bedste wi-fi-forbindelse

 

Driller din wi-fi-forbindelse en gang imellem?

Der findes nogle små simple tricks, der kan gøre en verden til forskel. Og de er ovenikøbet nemme at gå til – også selvom du ikke er særlig teknisk. Måske står dit modem bare forkert?

Vi har samlet nogle gode råd, der kan give dig en endnu bedre wi-fiforbindelse – og de fleste kan endda testes af med det samme.
Besøg yousee.dk/optimer-wifi

Stabilt wi-fi i hele hjemmet

Med YouSee WiFi Booster kan du få bedre trådløs forbindelse i de områder af hjemmet, som ikke har fuld dækning. Hvis du f.eks. oplever, at internettet bliver langsomt hver gang, du går ind i soveværelset eller ud på terrassen, er et startsæt, som består af to YouSee WiFi Boostere, et godt supplement til dit internet.

Har du brug for flere, kan du altid supplere senere hen – de kun 10 cm høje. WiFi Boostere kan placeres, hvor du vil i hjemmet og skaber et intelligent netværk i dit hjem, og får dit trådløse internet ud i krogene og fordeler forbindelsen til lige der, hvor du befinder dig.

Prøv, om vores WiFi Booster er noget for dig

Du kan starte med at leje et YouSee WiFi Booster Startsæt til 39 kr./md., som består af to WiFi Boostere.
Den ene placeres ved din router, den anden dér, hvor du ønsker bedre wi-fi. Hvis det ikke er noget for dig,
kan du opsige med en måneds varsel.
Bestil og læs mere på yousee.dk/wifi-booster

Nyeste teknologi

Vores WiFi Booster bygger på den populære WiFi Mesh-teknologi, som intelligent styrer wi-fi-hjemmenetværket, så alle mobiltelefoner, tablets, computere, tv-bokse mv. har en optimal forbindelse

Medfølgende App

Der følger en app med til iPhone og Android, som hedder YouSee WiFi . Med den kan du nemt opsætte og overvåge dit wi-fi-netværk. Hvad netværket skal hedde, bestemmer du selv.

Gæstenetværk

Med WiFi Boosteren kan du også lave et gæstenetværk, som dine gæster kan benytte.

Pin It on Pinterest