VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd el. Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Pakkeskift sker efter følgende regler:

 

Ønske om pakkeskift kan ske fire gange årligt, og skal ske med mindst 30 dages varsel op til den 31. marts, den 30. juni, den 30. september eller den 31. december.

Pris for pakkeskift:
Prisen for pakkeskift Kr. 395,- (Tilslutning v/indflytning uanset pakkestørrelse Kr. 250,-)

Ved pakkeskift skal du betale beløbet for den større pakke for resten af året, modregnet det du allerede har betalt. Betyder pakkeskiftet et prisfald i forhold til det du har indbetalt, vil du få udbetalt et forholdsmæssigt beløb.

Koda & Copydan:
Undtaget er dog Koda og Copydan afgifterne, der indrapporteres årligt.

Betyder pakkeskiftet at du skal betale mere, vil du få tilsendt en faktura på differencen, i forhold til det du tidligere har indbetalt.

vigtig_info_pakkeskift

 

Er du i tvivl om proceduren kan du kontakte Jelling Radio & TV på tlf: 7587 2144, man-fre kl. 13.00-17.00

Pakkeskift

Ved at sende denne anmodning, bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for opbevaring af dine data. Læses på www.jellingnet.dk/cookies/

  • MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
  • Hvis IKKE du angiver (Reg. og kontonummer) kan vi ikke udbetale et evt. returbeløb til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

VIGTIG INFO
Efter du har sendt din anmodning modtage du en kopi af det indtastede. Det er din dokumentation på at du har indsendt anmodningen.

Hvis IKKE du modtager en mail fra os umiddelbart efter du har indsendt den, skal du tage kontakt til Jelling Radio og TV på tlf.: 7587 2144 (man-fre kl. 13.00-17.00) eller på salg@jelling-radio.dk, for at få bekræftet din anmodning om pakkeskifte.