VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd el. Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

YouSee Play

Betal kun for det , du har lyst til at se

Få verdens bedste underholdning med YouSee Play

Nu kan du få YouSee Play fra JELLINGNET
Fra 1. januar 2024 er det nu muligt at få YouSee Play som et nyt fleksibelt tv-tilbud uden grundpakke. Med YouSee Play bruger du point til at vælge dine tv-kanaler og streamingtjenester. Du bestiller 10 point ad gangen op til 40 point, og herefter kan du bestille point enkeltvis. Får du brug for færre point, skruer du bare antallet af point ned.
YouSee Play kanalerne kan ses via enten TV-boksen, YouSee Streamer enheden eller via YouSee Play-appen på mobil, tablet, pc eller Smart TV.

YouSee Play betyder et delvist farvel til Bland Selv, som vi kender i dag.

YouSee Play er alternativet til det nuværende Bland Selv univers, hvor man kan kombinere Tv-kanaler og streamingtjenester i et samlet univers.
Det nuværende Bland Selv med 10 og 36 point fortsætter som man har været vant til, men nye kunder/medlemmer kan alene vælge YouSee Play.
Man vil som eksisterende “Bland Selv” kunde, ikke længere kunne skifte mellem de nuværende to Bland Selv pakker.
Hvis man beholder den nuværende “Bland Selv” pakke, vil man dog stadig kunne skifte programmer og streamingtjenester som man er vant til.

Du kan læse mere om YouSee Play på https://yousee.dk/play

OBS: Hvis du ikke er medlem af JELLINGNET i forvejen, koster det kr. 30,- pr. md. i medlemskontingent (opkræves årligt )

Hvordan får du YouSee Play:

YouSee Play sælges af Jellingnet som en start-pakke med 10 point. Den koster kr. 235,- pr. md. som opkræves af foreningen, sammen med dit medlemskontingent.

Hvis du ikke har Tv eller internet fra JELLINGNET i forvejen, og derfor ikke er medlem, skal du bestille ved at kontakte Jelling Radio/Tv, tlf. 7587 2144, som melder dig ind i foreningen. De kan også oprette YouSee Play start-pakken.

Hvis du allerede er medlem, kan du også vælge at bestille direkte hos YouSee på tlf. 7070 4040.

Hvis du senere ønsker at opgradere med flere point, kan du bestille direkte i YouSee App’en eller ved at kontakte YouSee på tlf. 7070 4040.

Disse point-pakker opkræves direkte af YouSee

 

Er der fordele ved YouSee Play?

En af de markante fordele ved YouSee Play er, at det ikke længere er nødvendigt at have en grundpakke, for at kunne tilkøbe Bland Selv oven på denne.
Hvis man f.eks. Ikke ønsker at se (og betale for) sport er YouSee Play er godt valg.

Man kan således starte med YouSee Play 10 point til 235,- kr./md. Plus medlemskontingent (Kr. 30,-/ md)

YouSee Play indeholder DR’s kanaler samt nabolandskanaler, som man er vant til i Grundpakken, men ikke TV2 eller andre betalingskanaler.
Hvis man ønsker TV2 eller andre betalingskanaler eller streamingtjenester, så skal man bruge YouSee Play point til dette.

Hvordan kan jeg se YouSee Play?

Du kan se dine YouSee Play kanaler og streamingtjenester på følgende måder:

YouSee Play App’en: Læs om den her

Den nye YouSee Streamer: Læs om streameren her

TV-boksen: Læs om boksen her

Du kan også se dit Tv på din computer ved at logge ind på https://play.yousee.dk  med dit YouSee login

 

Når du får YouSee Play, følger der enten en YouSee Streamer eller en Tv-boks med, til kr. 0,-

 

Kan det betale sig at vælge YouSee Play i stedet for Bland Selv?

Man må gøre op med sig selv hvilket TV-behov man har, og så prøve at regne på, hvad der bedst kan betale sig.

Det er ikke altid en fordel at vælge YouSee Play fremfor den “gamle” Bland Selv løsning. Vi opfordrer vores medlemmer til at tænke sig godt om, samt at lave en konkret udregning, baseret på sine behov/ønsker, før man tænker på at fravælge “Bland Selv” fremfor YouSee Play.

Har du stadig spørgsmål kan du får svar ved YouSee kundeservice på tlf: 7070 4040 eller i YouSee butikken i Vejle

Pin It on Pinterest