VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd el. Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Sportskanalen Viasat Ultra HD er nu en del af tilbudet der blander selv med YouSee TV.

Viasat Ultra HD er ny kanal i Bland Selv, og sender kampe fra Superligaen, Premier League, Champions League og fra Formel 1. Kanalen sender i ultra HD-kvalitet – en kvalitet, der er uovertruffen og giver en tv-oplevelse i særklasse. Viasat Ultra HD sender sportsindhold, som også vises på Viasats andre kanaler.

For at få glæde af Viasat Ultra HD skal du have den nyeste YouSee Tv-boks (Humax 4000 tv-boks) eller et YouSee Kort. Desuden skal ens tv understøtte Ultra HD/4K.

Visat Ultra HD kan ikke ses med YouSee Tv & Film-appen, men dens indhold kan ses på Viasats andre tv-kanaler og på den måde ses via appen. Det er ikke muligt at vælge Viasat Ultra HD som Ekstrakanal.
Kanalen er ikke en del af de gamle pakker (grund-, mellem- eller fuld-pakke), men tilbydes som en del af det ‘Bland selv’-system som YouSee tilbyder, hvor man abonnerer på grundpakken plus et antal point der kan handles ekstra kanaler for.

Det koster 1 point at få Viasat Ultra HD ind i dit personlige kanaludbud, og så er der adgang til f.eks. Formel 1 og fodboldkampe i 4K UHD.