VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd el. Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

TV 2 SPORT X bliver midlertidigt til filmkanal
TV 2s nye sportskanal SPORT X, som kan ses på TV 2 PLAY og hos alle med en Bland Selv TV-pakke, bliver midlertidigt en filmkanal med 16 timers daglig underholdning. Mere end 100 titler lander på kanalen, heriblandt store danske komediesucceser, som ’Klovn Forever’, folkekomedie-trilogien ’Alle for én’, ’Alle for to’ og ’Alle for tre’ skrevet af Mick Øgendahl samt og ’Dan Dream’ med Peter Gantzler, Casper Christensen, Frank Hvam og Lars Hjortshøj i hovedrollerne.

– Vi er i en situation, hvor sportsverdenen ligger i dvale. På TV 2 SPORT kan vi levere meget flotte og markante danske sportshøjdepunkter, og på TV 2 SPORT X har vi nu fået mulighed for at levere et alternativt tilbud i form af gode film, som forhåbentlig kan give mulighed for underholdning og adspredelse hos de mange mennesker, der lige nu går hjemme, fortæller plan- og publiceringschef Mette Rysø Johansen.

Første film på TV 2 SPORT X er spionthrilleren ’Atomic Blonde’, instrueret af David Leitch og produceret af blandt andet hovedrolleindehaveren Charlize Theron. ’Atomic Blonde’ kan ses i aften, fredag 20. marts, klokken 21.40 på SPORT X.