VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd el. Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Internet via JELLINGNET

Om drift af foreningen:

Bredbånd leveres gennem foreningens forsyningsnet på en særlig foreningsaftale med YouSee, hvor medlemmerne får særlige produkter og priser.  For at benytte foreningens tilbud og fordele skal du være medlem af foreningen.

Medlemskontingent:

Udgifter til drift, service og vedligehold af det lokale GigaSpeed anlæg, fordeles til medlemmerne som et årligt kontingent, der opkræves årligt af foreningen.

Medlemskontingentet koster Kr. 30,- pr. måned.

Sådan bestiller du:

Hvis du endnu ikke er medlem af foreningen, skal du tilmelde dig og bestille hos vores servicepartner:

Jelling Radio & TV, på tlf. 7587 2144

(se mere her om tilslutning og regler for tilslutning til foreningens anlæg)

Om udstyr

Når du har bestilt bredbånd ved YouSee modtager du en ordrebekræftelse og efterfølgende vil du modtage det udstyr der skal bruges, så som et gratis modem. (hvis du ikke allerede har fået det udleveret ved indmeldelsen/bestillingen)

Hvis du allerede har en tv-pakke:
Hvis du har en tv-pakke fra foreningen nu, og blot ønsker at skifte til Bredbånd Uden TV, kan du se reglerne for pakkeskift her

Få stabilt wifi i hele hjemmet med et mesh-netværk!

Oplever du at dit wifi-signal forsvinder, når du bevæger dig ned i kælderen eller besøger toilettet? Så skyldes det formentlig, at din router har udfordringer med at sende wifi-signalet ud i hele hjemmet. Måske bor du i et stort hus, har flere etager, eller vægge lavet af beton? Alle disse faktorer påvirker kvaliteten af dit wifi-signal, men med YouSee Mesh kan du sørge for, at dit wifi når ud i hver en krog!

Tre grunde til, at YouSee Mesh er genialt

  1. Mesh-netværket sørger automatisk for at sende wifi-signalet derhen i hjemmet, hvor du bruger flest Mbit.

  2. Din YouSee router indeholder allerede en mesh-node, så du har kun brug for en node yderligere for at lave et mesh-netværk.

  3. En mesh-node er lille, men er super-effektiv og du kan placere den lige, hvor du vil. Og så er det super nemt at tilslutte den via Mit Internet-appen. Efter første tilslutning forbinder den sig automatisk til routeren.

Hvordan får jeg Mesh?

Hvis du har en 1000 Mbit forbindelse kan du få op til 3 Mesh-noder til 0,- kr.

Hvis du har en anden hastighed, koster en Mesh-node kr. 19,- pr. md.

Kontakt YouSee på 7070 4040, så de kan hjælpe dig med at finde ud af hvor mange noder du har brug for i lige netop din bolig.