VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd el. Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Tidligere på året meldte YouSee ud, at de er nødt til at hæve priserne på TV fra årsskiftet.
Priserne på indholdsrettigheder til tv fortsætter med at stige. Samtidig stiger omkostningerne til YouSees netværksleverandør. Det rammer også YouSee, og slår derfor også igennem hos JELLINGNET’s medlemmer.

Vi har i JELLINGNET tidligere besluttet at vore prisstruktur skal følge YouSee’s struktur, og fra tidligere år har vi haft et efterslæb, på grund af en kunstig lav pris på grundpakken. Dette regulerer vi nu helt på plads, så vore priser på alle TV-pakker fremover følger YouSee’s struktur.

De nye priser, gældende fra 1. januar 2023 ser således ud:  (pris pr. måned) 

Grundpakken:  Kr. 214,-  
Mellempakke/Mellempakke Bland-Selv:  Kr. 420,-
Fuldpakke/Fuldpakke Bland-selv: Kr. 545,-

Medlemskontingent:

JELLINGNET har i rigtig mange år kunnet fastholde et lavt medlemskontingent, i forhold til andre antenneforeninger.
Udgifterne til drift, service og vedligehold af anlægget, og ikke mindst den stigende inflation gør det dog nu nødvendigt at vi foretager en mindre regulering af medlemskontingentet.
Med virkning fra 1. januar 2023, vil medlemskontingentet derfor være hævet fra de nuværende kr. 25,- pr. måned til kr. 30,- pr. måned. ( Kr. 360,- pr. år)

I bestyrelsen er vi selvfølgelig ikke begejstrede for disse prisstigninger, men når vi ser på markedsudviklingen generelt, og på udviklingen i tilsvarende foreninger omkring os, er vi trods alt glade for, at vi stadig leverer de bedste tilbud på markedet, til en attraktiv pris, sammenlignet med andre leverandører of foreninger.

Pin It on Pinterest