VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd el. Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Til januar får 1,2 mio. danske husstande en ny tv- og streamingkanal, som erfaren kanalchef får det øverste ansvar for. Navnet på kanalen bliver Xee.

Danmarks nye tv-kanal får navnet ’Xee’ og bliver samlingspunktet for både YouSee’s anmelderroste og egenproducerede danske programmer og nye, populære amerikanske serier fra FOX – et af verdens største underholdningsselskaberUd over navnet har den nye kanal nu også fået en erfaren kvinde i front, idet Pil Gundelach Brandstrup tiltræder som kanalchef.

”Xee er en kombination af X i FOX og ee i YouSee og repræsenterer dermed vores unikke partnerskab, som jeg ser som kanalens helt store styrke. Ved at kombinere det særlige danske indhold fra YouSee med prisvindende amerikanske serier fra Fox kan vi sammensætte en unik kanal til alle vores tv-kunder. Xee skal udtales ’see’, som i at se, og vi håber naturligvis, at den nye tv- og streamingkanal netop kan få vores kunder til at se med – både på tv og via streaming,” siger Christian Morgan, mediedirektør i YouSee.

44-årige Pil Gundelach Brandstrup kommer senest fra en rolle som kanalchef i Danmarks Radio, hvor hun de sidste fem år har haft ansvaret for DR1 og en del af årene også DR3, DR Ramasjang og DR Ultra.

Pin It on Pinterest