VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd el. Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Officiel udmelding fra YouSee, den 27. september 2019

Hvad er op og ned?

Måske har de sidste dages mediedækning gjort det svært for dig at finde ud af, hvilke tv-kanaler du fremover kan se hos os. Derfor skylder vi dig også en forklaring på, hvad der er op og ned. Det er nemlig blevet fremstillet som om, vi ikke vil samarbejde med Discovery Networks, der bl.a. tilbyder Kanal 5 og Discovery Channel. Det er ikke korrekt.

Der sker ikke nogen ændringer i din tv-pakke lige nu
Frem til 1. januar 2020 vil din tv-pakke se ud, som den plejer. Herefter flytter kanalerne fra Discovery Networks ud af de faste pakker og bliver erstattet af andre kanaler og spændende nye tiltag som fx nye premierefilm fra Nordisk Film. Det kan du læse mere om på yousee.dk/tv2020

De største sportsoplevelser er sikret
Vi vil gerne slå fast, at de største sportsoplevelser er sikret hos YouSee. Du har mulighed for at følge herrelandsholdet i deres kvalifikation til EM i fodbold i efteråret. Du kan se masser af OL. Du kan se hele Premier League og Champions League. Du kan følge de fleste Superligakampe – også næste år. Vi elsker nemlig også sport, og arbejder på at give alle sportsinteresserede adgang til så meget sport som muligt.

Vi vil fortsat gerne samarbejde med Discovery Networks
Vi synes, det skal være op til dig at bestemme, hvordan din tv-pakke skal se ud. For nogen elsker sport. Andre elsker naturprogrammer. Derfor vil vi meget gerne lave en aftale med Discovery Networks, hvor deres kanaler fortsat er tilgængelige for dig i vores Bland Selv-univers – så du selv kan vælge dem til og fra. For så er det hverken dem eller os, der bestemmer, hvordan din tv-pakke skal se ud. Det gør du.

Du kan læse mere om ændringerne og de nye tiltag på yousee.dk/tv2020.

Venlig hilsen
YouSee