VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Siden år 2000 er priserne for tv-programmer steget, hvert eneste år.
Ved de fleste generalforsamlinger er der kommet kommentarer til dette fra medlemmerne.

De seneste år har medlemmerne også bedt om, at kunne vælge selv, og det har YouSee været de første til at implementere, med konceptet ”TV med Bland Selv”.

Det Yousee gør med opsigelsen af aftalen med Discovery, er, at de nu lytter til deres kunder, der i årevis har beklaget sig over højere priser, samt det faktum, at de vil kunne vælge selv.

Samtidigt gør de nu også endeligt op med, at TV-udbyderne lancerer nye kanaler UDEN at der er nyt indhold, men blot flytter udsendelserne rundt mellem kanalerne.
Ved at tilbyde udbyderne at de kan komme med i ”TV med Bland Selv” konceptet, gør de valget frit for dig, og det VIL give lavere TV priser for dig som medlem af foreningen.

YouSee sendte 30. september en formel opsigelse af sin aftale med Discovery.
Dette har YouSee gjort for at overholde den frist der står i kontrakten, der ellers vil blive forlænget med 6 måneder, så dette har INGEN betydning for den igangværende forhandling.

Vær opmærksom på at forhandlingerne mellem YouSee og Discovery endnu ikke er afsluttet. De har stadig 3 måneder at forhandle i.

VIGTIGT:
Vi er ikke en part i den versrende sag, og har derfor aF gode grunde, ikke mulighed for at kommentere på hvad der skrives i pressen.
Når forhandlingerne er endeligt afsluttet, melder vi naturligvis ud på hjemmesiden, Nyhedsmail,  Jellingnet Appén og på “Det sker i Jelling” på Facebook

Venlig hilsen
Bestyrelsen Jellingnet

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest