VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Antennekabel giver fiber baghjul, viser seneste månedlige opgørelse fra Netflix!
Opgørelsen viser hvordan kunderne streamer Netflix’ tjeneste og her ses det samme billede måned efter måned. Opgørelsen er opdelt på hvilke selskaber og teknologier som Netflix’ kunder anvender.

En af årsagerne til at antennekabel, også kaldet COAX kabler, kan være med i denne sammenligning, er at flere antenneforeninger i disse år enten har opgraderet til fiber, eller er i gang med at opgradere til fiber, helt ud til fordeler boksene tæt på folks husstande. Der er dermed samme kapacitet og hastighed på fibernettet og i antennenettet helt ud til denne boks. Antenneforeningerne benytter så bare antennekablet til den sidste korte afstand ud til kunderne, fordi kablet findes allerede.

Vi forventer i Jellingnet at kunne fastholde et konkurrencedygtigt produkt i mange år fremover, også sammenlignet med fiber, da vi allerede benytter fiber som rygrad i nettet. Opgradering til et 1.000 Mbit Gigabit netværk, fik vi lavet i 2018.

En anden ting som der sjældent fokuseres på er priserne, og specielt i Jelling er der en mærkbar forskel på priserne på både tv-pakkerne men også på Internethastighederne, i forhold til fiberselskabernes tilbud.

Se evt. mere på: https://ispspeedindex.netflix.com/country/denmark/ 
Der kan du også se udviklingen over tid.

Vil du også have byens måske bedste internet fra Jellingnet?
Så læs mere om vores priser og hvordan du køber vores produkt.

Ingen krav om en TV-pakke
Husk desuden at medlemsskab altid er inkluderet i de nævnte priser og at du ikke behøver købe en tv-pakke, hvis du ikke ønsker det!

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest