VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd el. Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

5G til dig fra YouSee

Vores beboere og medlemmer skal selvfølgelig kunne mærke, at de har Danmarks bedste mobilnet. Derfor gør YouSee nu 5G til en fast del af deres mobilabonnementer – uden det koster ekstra. Så nu får alle med YouSee Mobil glæde af de fordele, som Danmarks bedste mobilnet giver. De skal bare have en 5G mobil – så er de flyvende.

 

YouSee giver dig Danmarks bedste 5G-mobilnet

Hvert år siden 2014 har Teknologisk Institut foretaget målinger i hele landet for at undersøge hvilket mobilnet, der giver brugeren den bedste oplevelse – målt på både samtale, download, upload og videostreaming – og igen i år er det ifølge Instituttets eksperter TDC NET, der samlet set leverer den bedste oplevelse. Undersøgelsen for 2023 konkluderer således, at TDC NET både på landsplan og i de enkelte regioner giver en markant bedre samlet mobilnetværksoplevelse end Telenor, Telia og 3.

Hurtigere og mest fejlfri download er “utrolig vigtigt” for YouSee’s kunder
Hos Nuuday’s største brand YouSee med mere end 3 mio. kundeforhold er man også begejstret for den stærke måling. Udover at kunne tilbyde den bedste mobildækning, er også den hurtigere og mest fejlfri download vigtig for YouSee’s kunder, lyder det: “Som storleverandør af tv- og streamingoplevelser til danskerne er det utrolig vigtigt, at downloadhastigheden er i top. Det kan ødelægge enhver god fodboldkamp eller serie, hvis forbindelsen er ustabil. Vi er derfor rigtig glade for, at vi for 8. år i træk kan fortælle vores kunder, at de med ro i sindet kan nyde film, serier og musik på Danmarks bedste mobilnet. Uanset om man er hjemme eller på farten – og i hele Danmark vel at mærke”, udtaler YouSee CEO, Christian Morgan.

Udvalgte resultater fra målingen:
Målingen af mobilnetværksoplevelsen i Danmark, der er gennemført af Teknologisk Institut for TDC NET med 691 målepunkter fordelt over hele landet, viser blandt andet, at:

• TDC NET som det eneste teleselskab har et landsdækkende og fuldt udbygget 5Gnetværk med 99% 5D-dækning på landsplan. De øvrige teleselskaber er i en opbygningsfase. 3 dækker 91,6%, mens Telenor og Telia leverer 57% adgang til 5G.
• TDC NET på landsplan leverer en 88% fejlfri mobilnetværksoplevelse. Telia leverer på landsplan en 64% fejlfri mobilnetværksoplevelse, mens Telenor og 3 blot leverer 58%.
• TDC NET på landsplan og i de enkelte regioner har hurtigere og mere fejlfri download og upload end Telenor, Telia og 3.
• TDC NET har 99,7% fejlfri videostreaming med 5G-mobiltelefon. 3 har 99,6%, Telenor 98,8% og Telia 98,5% fejlfri videostreaming. En væsentlig forklaring på den lille spredning mellem teleselskaberne er, at applikationen tilpasser billedkvaliteten i forhold til den downloadhastighed, der er til rådighed – altså at kvaliteten af videostrømmen løbende tilpasses for at sikre den bedst mulige brugeroplevelse.
• Almindelige mobiltelefonsamtaler er tæt på fejlfri. Der er ikke statistisk målbare forskelle mellem TDC NET, Telenor, Telia og 3. Forskelle i forhold til tidligere undersøgelser kan bero på statistiske tilfældigheder.

Læs mere om 5G

Pin It on Pinterest