VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd el. Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Byd velkommen til HBO Max

HBO Max byder på masser af underholdning for hele familien, og man kan bl.a. se nogle af de største blockbustere, skelsættende historier og uforglemmelige klassikere. HBO Max har nemlig udvidet kataloget med underholdning fra Warner Bros., DC Comics, Cartoon Network og meget mere.

Vær opmærksom på
Når man vælger HBO Max, får man adgang til alt indhold via HBO Max-appen – og kan så streame løs via Smart TV, Apple TV, Chromecast, tablet, mobil og computer. Der kan streames samtidig på op til tre enheder og tilføjes op til fem personlige profiler til både voksne og børn.

OBS! Det er ikke muligt at se HBO Max via YouSee Tv-boksen og YouSee Tv & Film-app.

HBO Nordic ophører snart
Har man valgt HBO Nordic i Bland Selv er der mulighed for at fortsætte med HBO Nordic-tjenesten lidt endnu. På sigt vil HBO Nordic også ophøre helt hos os. Så har man ikke allerede valgt HBO Max til den tid, vil vi automatisk ændre det hos jeres beboere/medlemmer.

Sådan vælges HBO Max i Bland Selv
1. Gå ind i Bland Selv via YouSee Tv & Film-appen, tv.yousee.dk eller YouSee Tv-boks.

2. Vælg HBO Max. Når man vælger HBO Max, bliver HBO Nordic automatisk fravalgt, hvis man allerede har blandet den i sin tv-pakke. HBO Max koster samme antal point, nemlig 6 point.

Herefter modtager man en mail fra YouSee med en guide til, hvordan man kommer i gang med HBO Max. Det tager kun et par minutter at oprette sin HBO Max-profil og logge ind.

Nyhed! 25 Mbit internethastighed

Vores forening har fået en ny internethastighed, som en del af den aftale, vi har med YouSee.

Denne hastighed er for dem som ikke har behov for at være mange på internettet ad gangen, og som måske kun streamer til en enkelt enhed.

Den nye hastighed er 25/5 Mbit til 199 kr./md.
Dermed tilbyder I nu fire hastigheder: 1.000 Mbit*, 200 Mbit, 50 Mbit og nu også 25 Mbit.

Den nye hastighed kan vælges fra 1. november 2021.

Hurtig. Hurtigere. GigaSpeed

GigaSpeed-stemplet er garantien for den bedste internetoplevelse. Med 1.000 Mbit er GigaSpeed nemlig den hurtigste og mest stabile hastighed, man kan få. Så kan hele familien streame, game og være online, uden at det hakker. Vælger man GigaSpeed, er man altid sikker på at få en stabil forbindelse

Pin It on Pinterest