VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

YouSee og Nordic Entertainment Group har indgået aftale om Premier League kampe.
YouSee har købt halvdelen af Premier League-kampene af NENT (Nordic Entertainment Group). Kampene skal vises på YouSees egen tv-kanal Xee.

Xee er en tv-kanal som KUN YouSee TV kunder kan se.
Læs mere om YouSee XEE TV kanal

Med start fra den nye sæson 2019/2020 der har YouSee købt eksklusive rettigheder til at vise halvdelen af Premier League-kampene på tv.

Den resterende halvdel af Premier League-kampene vises eksklusivt på Nordic Entertainment Groups kanaler TV3+ og TV3 MAX. Som en del af aftalen får kunder, der har adgang til Viaplay Sport, også mulighed for at se Premier League-kampene fra Xee.

Aftalen gælder foreløbig i 3 år.
“Vi glæder os utrolig meget til dette helt nye og meget spændende samarbejde. Med nogle af de bedste hold i verden og fantastiske danske spillere som Christian Eriksen og Kasper Schmeichel er det ikke underligt, at danskerne elsker engelsk fodbold. Fra august i år og tre år frem vil Xee blive hjemsted for en række af de helt store engelske fodboldopgør, og det glæder vi os virkelig til at kunne tilbyde vores kunder”, fortæller Christian Morgan, mediedirektør i YouSee.

Som en del af aftalen køber YouSee også produktioner af TV3 Sport, som kommentering af kampene, studiedækning og magasinprogrammer.

Kilde: recordere.dk

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest