VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Fupopkald, hvor svindlere ringer og udgiver sig for at være et kendt firma, er en løbende udfordring. Nu advarer YouSee om at en eller flere svindlere benytter deres navn til at forsøge at franarre penge og personoplysninger.

“Flere har desværre oplevet, at fremmede, der udgiver sig for at være fra YouSee, har forsøgt at franarre dem oplysninger og penge”, skriver YouSee på Facebook.

Svindlerne forsøger angiveligt at franarre oplysninger som CPR-nummer og NemID-koder, der så efterfølgende vil kunne misbruges til f.eks. at optage kviklån, eller handle varer med afdrag, i den misbrugtes navn.

“Vær derfor ekstra forsigtig med, hvem du udleverer dine personlige oplysninger til – både via mail og telefon. Dobbelttjek altid, hvem afsenderen er”, lyder det fra YouSee.

læs hele artiklen på www.recordere.dk

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest