VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd el. Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

HBO Max har netop annonceret, at Max snart kommer til Danmark.

 

Vi er glade for at afsløre, at den nye streamingtjeneste Max også kommer i YouSee Play og Bland Selv og alle, der i dag har HBO Max hos YouSee, får adgang til den nye tjeneste, når den lanceres den 21. maj.

 Hvad kan man se på Max?

Med Max får man alt det bedste indhold fra HBO Max, Warner Bros., Cartoon Network og Discovery. Det betyder, at man vil kunne streame masser af populært indhold som fx House of the Dragon, Handmaid’s Tale, Wonka, Barbie, Over Atlanten, Jeopardy og Ex On The Beach.

 Hvornår lanceres Max? Og hvordan kan jeg få Max hos YouSee?

Den nye streamingtjeneste Max lanceres 21. maj i YouSee Play og Bland Selv.

 Jeg har HBO Max i dag. Får jeg Max?

Alle med HBO Max hos YouSee får helt automatisk den nye streamingtjeneste Max, når den lanceres 21. maj.

 Skal jeg bruge flere point, når HBO Max bliver til Max?

Pointværdien vil være den samme, så man vil ikke blive opkrævet flere point, når HBO Max bliver til Max 21. maj.

 Hvordan og hvornår får jeg mere information om, hvad der sker med mit HBO Max-abonnement hos YouSee?

I forbindelse med lanceringen sender YouSee en mail til alle beboere/medlemmer, som har valgt HBO Max i YouSee Play eller Bland Selv.

 Får jeg Discovery kanaler med, når jeg får Max hos YouSee?

Med Max får du alt det bedste indhold fra HBO Max, Warner Bros., Cartoon Network og Discovery. Det betyder, at du bl.a. kan streame nye sæsoner af programmer som Jaget Vildt, Ex On The Beach og andet populært indhold fra Discovery. Der vil ikke være nogle tv-kanaler inkluderet i streamingtjenesten.

 Får jeg sport med i Max hos YouSee?
Du vil kunne se alt fra OL i Paris 2024 med Max hos YouSee. HBO Max har annonceret, at der vil være forskellige varianter af Max streamingtjenesten, og når vi kommer tættere på lanceringen, vil vi fortælle mere om, hvordan YouSee kommer til at tilbyde Max til alle vores kunder.

HBO Max har meldt ud, at Max giver adgang til Kanal 5, Kanal 4, 6’eren, Canal 9 og Eurosport. Betyder det, at jeg får disse kanaler, når HBO Max bliver til Max?
Max tilbyder forskellige abonnementer, og det er ikke alle varianter, der indeholder tv-kanaler. Der vil ikke være nogle tv-kanaler inkluderet i den variant, som gives til dem, der i dag har HBO Max.

Kommer Discovery kanalerne tilbage i min tv-pakke?

Der er ikke noget nyt om en ny aftale med Discovery. Nyheden handler udelukkende om streamingtjenesten Max, som vi glæder os til at kunne tilbyde i både YouSee Play og Bland Selv.