VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

De seneste år er efterspørgslen på højere internethastigheder steget eksplosivt. Derfor glæder Yousee sig til at introducere den største hastighedsopgradering i flere år.
Helt konkret betyder opgraderingen, at Yousee skruer op for hastigheden og ned for prisen på deres internet pr. 3. november 2020.

Eksisterende internetkunder får højere internethastighed – uden ekstrabetaling
95% af alle med internet fra YouSee har i efteråret 2020 fået en endnu højere internethastighed – helt uden ekstrabetaling. Den nye hastighed afhænger af, hvilken hastighed du har haft. Mange får endda GigaSpeed internet med 1.000 Mbit, som er YouSee´s hurtigste hastighed. Opgraderingen er allerede i gang og forventes afsluttet i november måned 2020. Du får direkte besked, når og hvis du bliver opgraderet.

Højhastighedsinternet til alle
Den samlede trafik på internet stiger hvert år i Danmark. Det er særligt streaming af musik, tv, film og brugen af sociale medier, der står bag væksten. I takt med at stadig flere danskere tager streaming til sig, stiger forbruget yderligere. Det mærker man også hos YouSee, hvor kunderne gør flittigt brug af tv-arkiv, start forfra og streaming af film og serier. Derfor oplever YouSee en øget interesse for højhastighedsbredbånd hos deres nye bredbåndskunder.

Med opgraderingen hos eksisterende kunder og de nye internethastigheder og priser styrker YouSee konkurrenceevnen og tilbyder foreningens medlemmer den bedste internetoplevelse hos Danmarks største internetudbyder.

Vi glæder os til at give jer mere fart på internettet. God fornøjelse.

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest